Kombinat Bistro zaprasza na wyjątkowe kulinarne wydarzenie!

24 kwietnia o godz. 18:00 odbędzie się tam bowiem kolacja degustacyjna NOWA POLSKA NA TALERZU – autorskie menu przygotowane przez ich nowego szefa kuchni, Dominika Duraja.

𝗗𝗢𝗠𝗜𝗡𝗜𝗞 𝗗𝗨𝗥𝗔𝗝 – to nazwisko w kulinarnym świecie mówi samo za siebie. Dominik to prawdziwy pasjonat, którego talent został doceniony nie tylko w Polsce, ale i za granicą. W 2017 roku został uznany za Szefa Roku Polski Południowej, a prestiżowy przewodnik Gault&Millau przyznał mu 3 czapki i umieścił wśród 5 najlepszych Szefów Kuchni w Polsce. Do tego nominacja do Chef of the Year – brzmi imponująco, prawda?

Jego motto?

„Pogłębiaj wiedzę, podążaj za trendami i… ciężko pracuj.”

I właśnie z takim podejściem Dominik wkracza do naszej kuchni 👌

‼️NOWY SZEF, NOWE SMAKI, NOWA JAKOŚĆ‼️

To niepowtarzalna okazja, by poznać jego wizję współczesnej kuchni polskiej w siedmiu wyjątkowych daniach, wzbogaconych degustacją wyselekcjonowanych win i piw. Wieczór umili muzyka na żywo, tworząc niezapomnianą atmosferę.

Rezerwacja obowiązkowa – liczba miejsc ograniczona!

CENA: 280zł / osobę

☎ 608 158 716

Warunkiem przyjęcia rezerwacji jest jej wcześniejsze opłacenie gotówką lub przelewem na nr konta: 45 1090 2590 0000 0001 2288 9554 z dopiskiem KOLACJA DEGUSTACYJNA

Potwierdzenie wpłaty należy przesłać na adres mailowy: rezerwacje@dziedzice.pl

Dołącz do nas i odkryj NOWĄ POLSKĘ NA TALERZU! 🍽🍷🎶 ‼️ CAŁE MENU PODAMY NIEBAWEM ‼️