Kolacja degustacyjna nowego szefa kuchni w Kombinat Bistro
Kombinat Bistro zaprasza na wyjątkowe kulinarne wydarzenie!
24 kwietnia o godz. 18:00 odbędzie się tam bowiem kolacja degustacyjna NOWA POLSKA NA TALERZU – autorskie menu przygotowane przez ich nowego szefa kuchni, Dominika Duraja.
𝗗𝗢𝗠𝗜𝗡𝗜𝗞 𝗗𝗨𝗥𝗔𝗝 – to nazwisko w kulinarnym świecie mówi samo za siebie. Dominik to prawdziwy pasjonat, którego talent został doceniony nie tylko w Polsce, ale i za granicą. W 2017 roku został uznany za Szefa Roku Polski Południowej, a prestiżowy przewodnik Gault&Millau przyznał mu 3 czapki i umieścił wśród 5 najlepszych Szefów Kuchni w Polsce. Do tego nominacja do Chef of the Year – brzmi imponująco, prawda?
Jego motto?
„Pogłębiaj wiedzę, podążaj za trendami i… ciężko pracuj.”
I właśnie z takim podejściem Dominik wkracza do naszej kuchni
NOWY SZEF, NOWE SMAKI, NOWA JAKOŚĆ
To niepowtarzalna okazja, by poznać jego wizję współczesnej kuchni polskiej w siedmiu wyjątkowych daniach, wzbogaconych degustacją wyselekcjonowanych win i piw. Wieczór umili muzyka na żywo, tworząc niezapomnianą atmosferę.
Rezerwacja obowiązkowa – liczba miejsc ograniczona!
CENA: 280zł / osobę
608 158 716
Warunkiem przyjęcia rezerwacji jest jej wcześniejsze opłacenie gotówką lub przelewem na nr konta: 45 1090 2590 0000 0001 2288 9554 z dopiskiem KOLACJA DEGUSTACYJNA
Potwierdzenie wpłaty należy przesłać na adres mailowy: rezerwacje@dziedzice.pl
Dołącz do nas i odkryj NOWĄ POLSKĘ NA TALERZU!
CAŁE MENU PODAMY NIEBAWEM
